A japán Ensemble Este Szimfonikus Zenekar ad koncertet a Gödöllői Kastélyban

Egy igazán különleges programra készül a hétvégén a Gödöllői Király Kastély, ugyanis március 24-én, vasárnap 14 órától a japán-magyar diplomáciai kapcsolatok fennállásának 150. évfordulójának alkalmából "japán nappal" várják az érdeklődőket.

Izgalmas nőnapi programokkal vár Erzsébet királyné kastélya

Különleges nőnapi programok a Gödöllői Királyi Kastélyban: a Március 8-án, pénteken 16 órakor veszi kezdetét a Nőiség -női teljesség című előadás, 19 órától pedig az Anima kamaraestek részeként a Női zeneszerzők Erzsébet királyné kastélyában című koncertet élvezheti a közönség.

Ingolf Wunder zongoraművész koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Ismét egy kihagyhatatlan programmal várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis január 18-án, pénteken 19 órakor – Magyarországon először – a kastély lovardájában ad koncertet Ingolf Wunder osztrák zongoraművész.  

Évköszöntő koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihagyhatatlan Évköszöntő újévi koncerttel várja az érdeklődéket a Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2019. január 12-én és 13-án a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájába. A komolyzenei koncert sztárvendége Micheller Myrtill jazz énekesnő, valamint Csányi István (ének, szaxofon) és Pintér Tibor (gitár) lesznek. 

Lajkó Félix és Balázs János évbúcsúztató koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Lajkó Félix és Balázs János páratlan virtuóza saját hangszerének, együtt pedig kétségtelenül a zene határait feszegetik. Éppen ezért, ha ők ketten összeállnak mindig garantált egy izgalmas és kiszámíthatatlan közös zenélés, amiről most hétvégén mi magunk meggyőződhetünk a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Adventi koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban

Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte Gödöllőn a karácsonyi ünnepeket. Így nem is csoda, hogy az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt ölt a Királyi Kastély, amely számos érdekes és szórakoztató programmal várja az érdeklődőket.

Ha október, akkor Gödöllői Liszt Fesztivál!

Az elmúlt években a hazai zenei élet kiemelkedő eseményévé vált a gödöllői Liszt Fesztivál, amelyet minden esztendőben a kiváló zeneszerző születésnapjához kapcsolódva rendeznek meg októberben a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Világsztárokkal és ősbemutatóval vár a 20. Jubileumi Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál

Immár hagyomány, hogy minden év októberében világhírű hárfások látogatnak el Gödöllőre az MVM Koncertek keretében. Október 5. és 14. között idén már 20. alkalommal kerül megrendezésre a Királyi Kastélyban a nemzetközi hárfafesztivál.

La Moda Piano Trio - Romantika a Gödöllői Királyi Kastélyban

Romantikára mindenkinek szüksége van; ősszel talán még inkább. Ehhez pedig keresve sem lehet alkalmasabb helyszínt találni, mint az őszi ruhájába öltözött Gödöllői Királyi Kastély.

Fekete-Kovács Kornél Quintet a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihagyhatatlan koncerttel várja a hétvégén a szórakozni vágyókat a Gödöllői Királyi Kastély! 

Ezeket a cikkeket olvastad már?