Fedezze fel kedvezményes áron Horthy föld alatti bunkerét a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Már bőven volt időnk kipihenni az ünnepi nyüzsgés fáradalmait, így lassan itt az ideje újra felfedezni hazánk érdekességeit, köztük is a Gödöllői Királyi Kastélyt.

A gödöllői kastély kalandos története

Hazánk csodás építészeti remekművekkel büszkélkedhet, melynek egyik ékköve a Gödöllői Királyi Kastély, melynek most egy kicsit közelebbről is megismerkedhetünk a történetével.

Novemberben is izgalmas akciókkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Újra elérkezett az esős idő, ami ellen kiváló menedéket nyújthat a Gödöllői Királyi Kastélyban található, 10 méter mélyen fekvő Horthy Bunker, amit most egész novemberben kedvezményesen látogathatunk meg.

Kihagyhatatlan februári ajánlatokkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Bár az időjárás egy kicsit még szeszélyes, de szerencsére azért már egyre jobban kimozdulhatunk otthonról, hogy újra és újra felfedezzünk hazánkat. Erre pedig most kiváló lehetőség lehet a Gödöllői Királyi Kastély februári akciója is.

Fedezze fel Sissi kedvenc kastélyának érdekességeit! - Múzeumok Őszi Fesztiválja 2018

A fesztivál idei jelmondatával és kiemelt tematikájával A kulturális örökség európai évéhez kapcsolódik. A kezdeményezés célja, hogy az olyan résztvevő muzeális intézmények, mint a Gödöllői Királyi Kastély is,  újra felfedezzék és újraértelmezzék saját rejtett értékeiket. 

Fedezze fel Horthy bunkerét kedvezményes áron!

A jó idő beköszöntével sorra dőlnek a melegrekordok, így kiváló időtöltésként szolgálhat a Gödöllői Királyi Kastélyban található, 10 méter mélyen fekvő Horthy Bunker felfedezése, amit ráadásul egész májusban kedvezményesen tehetünk meg. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?