Hegedű Kamarazenei Hétvégék a Gödöllői Királyi Kastélyban

Igazi zenei csemegékkel vár Sisi egykori kedvenc kastélya, ugyanis március 7-én és 12-14. között Hegedű Kamarazenei Hétvégék lesznek a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Különleges Sisi előadással vár a Gödöllői Királyi Kastély

Erzsébet királyné életével és tragikus halálával már sokan sokféleképpen foglalkoztak, de prózai színpadi mű még nem született ezzel kapcsolatban. A nagy sikerű Sisi című előadás ezért is számít hiánypótló munkának.

A Muzsikás és a Duna Szimfonikusok koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Idén sem hiányozhat a muzsika hangja a Gödöllői Királyi Kastélyból, ennek megfelelően február 16-án a Muzsikás és a Duna Szimfonikusok koncertjével várják az érdeklődőket.

Szerelmes sóhajok a Gödöllői Királyi Kastélyból

Idén is folytatódik a kastélyhoz kapcsolódó történelem női szereplőinek titkos szerelmi vágyairól, azok beteljesüléséről vagy lemondásairól szóló rendkívüli sorozat a Gödöllői Királyi Kastélyban.

3D-s Sisi-filmmel várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastélyban

Izgalmas lehetőséggel vár a Gödöllői Királyi Kastély: csütörtöktől vasárnapig 10.00-18.00 óra között megnézhetjük a Kossuth- és Balázs Béla-díjas Ragályi Elemér rendezte és fényképezte, különleges 3D technológiával készült A Gödöllői Kastély egykor és ma című filmet.

Fedezze fel kedvezményes áron Horthy föld alatti bunkerét a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Már bőven volt időnk kipihenni az ünnepi nyüzsgés fáradalmait, így lassan itt az ideje újra felfedezni hazánk érdekességeit, köztük is a Gödöllői Királyi Kastélyt.

Karbantartási időszak a Gödöllői Királyi Kastélyban

Mindenkinek és mindennek szüksége van időnként egy kis karbantartásra, ez alól pedig a Gödöllői Királyi Kastély mesés épülete sem kivétel.

A gödöllői kastély honlap-tervező pályázatot hirdet középiskolásoknak

10 évvel ezelőtt jelent meg a Gödöllői Királyi Kastély mesefigurája, herceg Egérváry Elemér első naplója. A múzeumpedagógiai nívódíjas mesekönyvhöz az eltelt 10 évben számos játék, rendezvény, kiadvány és ajándéktárgy is kapcsolódott.

Márciusig látogatható a magyar festészet aranykorát bemutató kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg 2020. január 15-ig látogatható, Rejtett remekművek című időszaki kiállítás 2020. március 15-ig várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Évbúcsúztató Musical Gála sztárfellépőkkel a Gödöllői Királyi Kastélyban

Fergeteges évbúcsúztató musical gálával vár a Gödöllői Királyi Kastély 2019. december 29-én. Az esten olyan sztárfellépőkkel mulathatunk együtt, mint Janza Kata, Egyházi Géza, Gubik Petra vagy Kocsis Dénes. A bulit a Sturcz Szmollbend kíséri.

Ezeket a cikkeket olvastad már?