Újra megrendezik a gödöllői Liszt Fesztivált

A zongoraest mellett kamarazene és szimfonikus zenekari koncert is szerepel a Liszt Ferenc Fesztivál programjai között október 18. és 23. között a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Évköszöntő koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihagyhatatlan Évköszöntő újévi koncerttel várja az érdeklődéket a Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2019. január 12-én és 13-án a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájába. A komolyzenei koncert sztárvendége Micheller Myrtill jazz énekesnő, valamint Csányi István (ének, szaxofon) és Pintér Tibor (gitár) lesznek. 

Adventi koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban

Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte Gödöllőn a karácsonyi ünnepeket. Így nem is csoda, hogy az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt ölt a Királyi Kastély, amely számos érdekes és szórakoztató programmal várja az érdeklődőket.

Indítsd az őszt a Gödöllői Királyi Kastéllyal

Igazi őszindító mulatsággal vár a Gödöllői Királyi Kastély, ahol a kiváló zenei élmény mellett a tüzes hangulat is garantált. 

Kihagyhatatlan Barokk est a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar koncertjeit a megalakulásuk óta  az értékközpontúság, értékközvetítés és értékteremtés szándéka, valamint a zenei sokszínűség jellemzi. Erről pedig most Ön is meggyőződhet a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?