Szerelmes sóhajok a gödöllői kastélyból

A Gödöllői Királyi Kastély Valentin napi programajánlatának következő állomása egy különleges tárlatvezetés a kastély szerelmes asszonyainak élete mentén.

Szerelmes kóBORdal - XIV. Bálint napi Balassi est Gödöllői Királyi Kastélyban

Különleges programmal készül a szerelmesek napjára a Gödöllői Királyi Kastély: február 14-én, csütörtökön 19 órától Balassi-estet rendeznek a kastély Barokk Színházában, ahol az érdeklődők a Szerelmes kóBORdal című Bálint napi műsort láthatják.

Kihagyhatatlan februári ajánlatokkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Bár az időjárás egy kicsit még szeszélyes, de szerencsére azért már egyre jobban kimozdulhatunk otthonról, hogy újra és újra felfedezzünk hazánkat. Erre pedig most kiváló lehetőség lehet a Gödöllői Királyi Kastély februári akciója is.

Téli mesenapok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Herceg Egérváry Elemér névnapja alkalmából egész hónapban akciós a kicsik belépőjegye a Gödöllői Királyi Kastélyban! 

Új mesekönyvvel jelentkezett a Gödöllői Királyi Kastély

Egy igazi csemegével hódít a Gödöllői Királyi Kastély: megjelent nagysikerű könyvsorozatának egy újabb példánya, méghozzá továbbra is Faludi Ildikó és Reményi Márton tollából a Herceg Egérváry Elemér naplója 3.

Ingolf Wunder zongoraművész koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Ismét egy kihagyhatatlan programmal várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis január 18-án, pénteken 19 órakor – Magyarországon először – a kastély lovardájában ad koncertet Ingolf Wunder osztrák zongoraművész.  

Évköszöntő koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihagyhatatlan Évköszöntő újévi koncerttel várja az érdeklődéket a Gödöllői Szimfonikus Zenekar 2019. január 12-én és 13-án a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájába. A komolyzenei koncert sztárvendége Micheller Myrtill jazz énekesnő, valamint Csányi István (ének, szaxofon) és Pintér Tibor (gitár) lesznek. 

2019-ben is érdemes a Gödöllői Királyi Kastélyba látogatni

A Gödöllői Királyi Kastély 2019-ben is lebilincselő állandó kiállításokkal várja az érdeklődőket, melynek repertoárjába nemrég egy új tárlat is bekerült, Királyi és főúri lovaskultúra címmel. 

Lajkó Félix és Balázs János évbúcsúztató koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Lajkó Félix és Balázs János páratlan virtuóza saját hangszerének, együtt pedig kétségtelenül a zene határait feszegetik. Éppen ezért, ha ők ketten összeállnak mindig garantált egy izgalmas és kiszámíthatatlan közös zenélés, amiről most hétvégén mi magunk meggyőződhetünk a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Erzsébet királyné karácsonyai a Gödöllői Királyi Kastélyban

Különleges kalandok kicsiknek és nagyoknak, legyél Te is Erzsébet királyné vendége a Gödöllői Királyi Kastélyban! Sissi Gödöllő iránti rajongásának köszönhetően az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a helyi kastélyban a karácsonyi ünnepeket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?