Királyi édesanyák - Anyák napi program a Gödöllői Királyi Kastélyban

2019. május 5-én, vasárnap, anyák napja alkalmából speciális, tematikus tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély.

Ibolya Nap és Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban

Magyarország egyik legimpozánsabb barokk kastélya, a Gödöllői Királyi Kastély feledhetetlen programok sokaságával kívánja az idei húsvétot emlékezetessé tenni a családok számára.

Lajkó Félix és Balázs János évbúcsúztató koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Lajkó Félix és Balázs János páratlan virtuóza saját hangszerének, együtt pedig kétségtelenül a zene határait feszegetik. Éppen ezért, ha ők ketten összeállnak mindig garantált egy izgalmas és kiszámíthatatlan közös zenélés, amiről most hétvégén mi magunk meggyőződhetünk a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Erzsébet királyné karácsonyai a Gödöllői Királyi Kastélyban

Különleges kalandok kicsiknek és nagyoknak, legyél Te is Erzsébet királyné vendége a Gödöllői Királyi Kastélyban! Sissi Gödöllő iránti rajongásának köszönhetően az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a helyi kastélyban a karácsonyi ünnepeket.

Miért imádta Sissi Gödöllőt?

Korábban egy kicsit közelebbről is megismerkedhettünk a Gödöllői Királyi Kastély történetével, most pedig abba nyerhetünk mélyebb betekintést, hogy a magyarok szeretett királynéja miért is rajongott annyira Gödöllőért és a kastélyért. 

A téli álomba merült kastély

Királyi kastély
2018.03.12.
A szép képeket látva talán azt sem bánnánk, ha március második felében hó borítaná a gödöllői királyi kastélyt és a tájat

Grassalkovichok, Sissi, Horthy Miklós - egy kastély, amely maga az élő történelem

Királyi kastély
2018.03.05.
Budapest szívétől alig harminc kilométerre egy barokk csoda várja a múlt és a kultúra iránt érdeklődőket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?