Látogasson el a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Gödöllői Királyi Kastélyba!

A hétvégén kerül megrendezésre országszerte a Kulturális Örökség Napjai elnevezésű programsorozat, amelyből természetesen a Gödöllői Királyi Kastély kínálata sem hiányozhat. 

Indítsd az őszt a Gödöllői Királyi Kastéllyal

Igazi őszindító mulatsággal vár a Gödöllői Királyi Kastély, ahol a kiváló zenei élmény mellett a tüzes hangulat is garantált. 

Kihagyhatatlan Barokk est a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar koncertjeit a megalakulásuk óta  az értékközpontúság, értékközvetítés és értékteremtés szándéka, valamint a zenei sokszínűség jellemzi. Erről pedig most Ön is meggyőződhet a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Látogass el augusztus 20-án Sissi kedvenc kastélyába!

Idén valami másra vágysz a szokásos augusztus 20-ai programok helyett? Szeretnél egyszerre kikapcsolódni és művelődni? Akkor rád vár a Gödöllői Királyi Kastély!

Barokk Randevú - koncertsorozat a Gödöllői Királyi Kastélyban

Csodálatos dallamok és a tökéletes rendre való törekvés, ezek azok, amik a barokk zenét jellemzik. Ennek az egyensúlynak köszönhetően pedig manapság egyre többen térnek vissza az elmét gyönyörködtető zene hallgatásához, amire most a Gödöllői Királyi Kastélyban is tökéletes alkalom nyílik. 

Hűtse le magát a Gödöllői Barokk Kastélyszínházban!

Nem akar szűnni a kánikula, vízközelbe pedig esélytelen eljutni? Akkor irány a Gödöllői Királyi Kastély, ahol garantált a kellemes időtöltés!

Firenzei álom - olasz dalest a Gödöllői Királyi Kastélyban

Július 29-én kihagyhatatlan programmal várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis vasárnap 19.30 órától Firenzei álom címmel egy olasz dalest helyszíne lesz a kastély díszudvara. 

Marica grófnő – nagyoperett a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán

Július 27-én, pénteken és 28-án, szombaton 20 órától Kálmán Imre: Marica grófnő című nagyoperettjét mutatják be – Felföldi Anikó főszereplésével – a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán.

Különleges időutazásra hív a Gödöllői Királyi Kastély

Július 19-én, csütörtökön 17 órától a Grassalkovich-kastély 3 Aranykora című programsorozat első részeként a "Kastély épül…" elnevezéssel egy különleges időutazásra hív a Gödöllői Királyi Kastély. 

Hűsítő akciókkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Nyár van, forróság. Ilyenkor igazán kellemes betérni egy kis időutazásra a régi korok előkelőségei közé, és hogy még stílusosan is hűsölj, miközben a királyi falak között sétálsz, lepd meg magad egy szépséges legyezővel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?