David Attenborough alkotásai a Gödöllői Királyi Kastélyban

Újabb nívós eseménynek ad otthont a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis az egyik helyszínül szolgál majd a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválnak, amelyre többek között a brit David Attenborough is nevezte három alkotását. Az eseményre számos kísérőprogrammal együtt május 25. és 27. között kerül majd sor.

Beköszönt a nyár a Gödöllői Királyi Kastélyba

A Gödöllői Királyi Kastély akciójának köszönhetően idén nyáron a családosoknak is kihagyhatatlan célállomás lesz Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélya.

Fedezze fel Horthy bunkerét kedvezményes áron!

A jó idő beköszöntével sorra dőlnek a melegrekordok, így kiváló időtöltésként szolgálhat a Gödöllői Királyi Kastélyban található, 10 méter mélyen fekvő Horthy Bunker felfedezése, amit ráadásul egész májusban kedvezményesen tehetünk meg. 

Most mindenki arisztokrata lehet egy napra

2018.04.25.
Egy igazán különleges kiállítással várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastélyban, ugyanis porcelánkülönlegességeket és korhűen megterített asztalokat láthat a közönség. Mindezt az európai arisztokrácia terítési szokásait bemutató, Terítéken a "fehér arany" - Kastélyok, paloták, porcelánok című kiállítás keretein belül.

Változatos programokkal csábít a történeti kastélyparkok napja Gödöllőre

Királyi kastély
2018.04.11.
Június első hétvégéjén (is) érdemes ellátogatni a Gödöllői Királyi Kastélyba.

Uralkodók és arisztokraták porcelánjai kerülnek terítékre a gödöllői kastélyban

Királyi kastély
2018.04.11.
2018-ban a Gödöllői Királyi Kastély különös utazásra invitálja a látogatókat. Céljuk, hogy megmutassák, milyen gasztronómiai szokások voltak az európai arisztokrácia udvaraiban.

Húsvét mindkét napján érdemes kilátogatni a királyi kastélyba

Királyi kastély
2018.04.01.
Vasárnap és hétfőn is izgalmas tematikus programokkal várják az érdeklődőket.

A filmvászon sztárja: a gödöllői királyi kastély

Királyi kastély
2018.03.23.
A gödöllői kastély nemcsak Sissit és Horthy Miklóst nyűgözte le, hanem a filmeseket is. Napjainkban is használják forgatási helyszínként, de azt soha nem gondoltuk volna, hogy már 1940-ben is mozifilmhez vettek fel itt jeleneteket...

A téli álomba merült kastély

Királyi kastély
2018.03.12.
A szép képeket látva talán azt sem bánnánk, ha március második felében hó borítaná a gödöllői királyi kastélyt és a tájat

Köznemesi sorból a grófi címig: Grassalkovich I. Antal

Királyi kastély
2018.03.06.
1694-ben ezen a napon született a gödöllői kastély építtetője. Megvalósította a kor „magyar álmát”, kiemelkedett társadalmi közegéből, a rengeteg cím és vagyon mellett Mária Terézia királynő bizalmát is kiérdemelte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?