Firenzei álom - olasz dalest a Gödöllői Királyi Kastélyban

Július 29-én kihagyhatatlan programmal várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis vasárnap 19.30 órától Firenzei álom címmel egy olasz dalest helyszíne lesz a kastély díszudvara. 

Marica grófnő – nagyoperett a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán

Július 27-én, pénteken és 28-án, szombaton 20 órától Kálmán Imre: Marica grófnő című nagyoperettjét mutatják be – Felföldi Anikó főszereplésével – a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai a Gödöllői Királyi Kastély díszudvarán.

Különleges időutazásra hív a Gödöllői Királyi Kastély

Július 19-én, csütörtökön 17 órától a Grassalkovich-kastély 3 Aranykora című programsorozat első részeként a "Kastély épül…" elnevezéssel egy különleges időutazásra hív a Gödöllői Királyi Kastély. 

Hűsítő akciókkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Nyár van, forróság. Ilyenkor igazán kellemes betérni egy kis időutazásra a régi korok előkelőségei közé, és hogy még stílusosan is hűsölj, miközben a királyi falak között sétálsz, lepd meg magad egy szépséges legyezővel.

Ajándékozzon élményt Magyarország egyik legszebb kastélyába!

Ha a snassz ajándékok helyett valami igazán különlegeset szeretne, akkor ajándékozzon élményt egy lélegzetelállító történelmi helyszínre, a Gödöllői Királyi Kastélyba! 

Fekete-Kovács Kornél Quintet a Gödöllői Királyi Kastélyban

Kihagyhatatlan koncerttel várja a hétvégén a szórakozni vágyókat a Gödöllői Királyi Kastély! 

Múzeumok éjszakája a Gödöllői Királyi Kastélyban

Mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha van szerencséje - vagy éppen ideje - betérni egy múzeumba és végigpásztázni a régmúlt ereklyéin. Az pedig csak a ráadás, ha erre időről időre az éj leple alatt is van lehetőség, főleg egy olyan kivételes történelmi helyen, mint a Gödöllői Királyi Kastély. 

Különleges Koronázási Hétvégére készül a Gödöllői Királyi Kastély!

Június 9-10-ig multidéző programok sokaságával várják a családokat.

Nyári tábor a Gödöllői Királyi Kastélyban

A gyerkőcök legnagyobb örömére nyakunkon a nyári szünet, aminek szülők már kevésbé örülhetnek, hiszen évről évre komoly fejtörést okoz, hogy hol táborozzanak a gyerekek. Mi egy megoldást biztosan tudunk erre a problémára: a Gödöllői Királyi Kastély nyári táborát. 

Történeti kertek, kastélyparkok napja először Magyarországon

Idén először, Magyarország is csatlakozik a Randevú a kertben „Rendez-vous aux jardins” európai szintű több napos rendezvényhez a Történeti kertek, kastélyparkok napjával, amiből természetesen a Gödöllői Királyi Kastély sem maradhat ki.

Ezeket a cikkeket olvastad már?