Lajkó Félix és Balázs János évbúcsúztató koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Lajkó Félix és Balázs János páratlan virtuóza saját hangszerének, együtt pedig kétségtelenül a zene határait feszegetik. Éppen ezért, ha ők ketten összeállnak mindig garantált egy izgalmas és kiszámíthatatlan közös zenélés, amiről most hétvégén mi magunk meggyőződhetünk a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Erzsébet királyné karácsonyai a Gödöllői Királyi Kastélyban

Különleges kalandok kicsiknek és nagyoknak, legyél Te is Erzsébet királyné vendége a Gödöllői Királyi Kastélyban! Sissi Gödöllő iránti rajongásának köszönhetően az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte a helyi kastélyban a karácsonyi ünnepeket.

Különleges adventi programsorozat a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Tovább folytatódik a Gödöllői Királyi Kastély ünnepi programsorozata, amely még egyfajta ajándékként is értelmezhető, ugyanis a kastély sok izgalmas kulturális élményt kínál az egész családnak.

Adventi koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban

Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte Gödöllőn a karácsonyi ünnepeket. Így nem is csoda, hogy az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt ölt a Királyi Kastély, amely számos érdekes és szórakoztató programmal várja az érdeklődőket.

Egérutak a kastélyparkban - Játékkülönlegesség a Gödöllői Királyi Kastélytól

A Gödöllői Királyi Kastély egy igazi játékkülönlegességgel jelentkezett, ami még karácsonyra is remek ajándékötlet lehet a szórakozni vágyi gyerkőcöknek. 

Miért imádta Sissi Gödöllőt?

Korábban egy kicsit közelebbről is megismerkedhettünk a Gödöllői Királyi Kastély történetével, most pedig abba nyerhetünk mélyebb betekintést, hogy a magyarok szeretett királynéja miért is rajongott annyira Gödöllőért és a kastélyért. 

ZÁR(OL)VA - A gödöllői kastély titkos élete

Először készül időszaki kiállítás a gödöllői kastély azon időszakáról, amikor az épületben egymás mellett kapott helyet szovjet laktanya, idősek otthona és magyar honvédségi lakássor.

Ne hagyja ki a Gödöllői Királyi Kastély novemberi akcióit!

A szokatlanul meleg novembernek köszönhetően még egy darabig biztos, hogy nem kell bevackolnunk magunk a meleg lakásba, így remek alkalmunk nyílik újra meg újra felfedezni hazánkat.

Látogasson el a nemzeti ünnep alkalmából a Gödöllői Királyi Kastélyba!

Töltse emlékezetesen a nemzeti ünnepet és látogasson el 2018. október 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyba, ahol kedvezményes jegy helyett a megváltott jegyével plusz két helyszínt is díjmentesen bejárhat!

Ha október, akkor Gödöllői Liszt Fesztivál!

Az elmúlt években a hazai zenei élet kiemelkedő eseményévé vált a gödöllői Liszt Fesztivál, amelyet minden esztendőben a kiváló zeneszerző születésnapjához kapcsolódva rendeznek meg októberben a Gödöllői Királyi Kastélyban. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?