Különleges Sisi előadással vár a Gödöllői Királyi Kastély

Erzsébet királyné életével és tragikus halálával már sokan sokféleképpen foglalkoztak, de prózai színpadi mű még nem született ezzel kapcsolatban. A nagy sikerű Sisi című előadás ezért is számít hiánypótló munkának.

B. Török Fruzsina Sisi című darabja egy egészen új megközelítésből igyekszik Sisi és gyilkosa sorsát külön-külön és együtt is megérteni. Arról pedig, hogy ez milyen jól sikerült mi magunk is meggyőződhetünk 2020. március 4-én (19:00), 21-én (14:00) és 22-én (14:00) a Gödöllői Királyi Kastélyban Gubás Gabival a címszerepben.

Az előadás azzal a különlegesen intim helyzettel kívánja e két embert bemutatni, amikor a gyilkos és áldozata szemtől szemben találkozik. Vajon mi történik akkor, ha az áldozat kiveszi gyilkosa kezéből az irányítást? Vajon miért jelenik meg Sisi a gyilkosság előtti éjszaka? Mit akar? Mit remél?

Sisi (Gubás Gabi) és Lucheni (Dózsa Zoltán) látszólag és valósan is egészen más közegből való, jogosan feltételezhetjük, hogy nem sok közös vonásuk van, volt. Az elmélyült kutatómunka ennek az ellenkezőjét bizonyította. A dráma ennek a két embernek az elképzelt találkozásával foglalkozik, valós, megtörtént tényekre és eseményekre támaszkodva.

Egyfelvonásos prózai színmű (kb. 90 perc időtartamban)

Jegyár: 5900.-/Fő

Jegyek elérhetők a Kastély jegypénztárában illetve online.

https://kiralyikastely.blogstar.hu/./pages/kiralyikastely/contents/blog/91193/pics/lead_800x600.jpg
barokk színház,előadás,Gödöllő,Gödöllői Királyi kastély,Grassalkovich-kastély,Gubás Gabi,program,Sisi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?