Ismét különleges programokkal várja a kisbabás szülőket a Gödöllői Királyi Kastély

Újdonsült szülőként hamar megtapasztalhatjuk, hogy amíg a járni alig tudó gyermekeket programok sokasága várja, addig a kismamák, kispapák kevés olyan alkalmat találhatnak, ahol kifejezetten ők lennének a főszereplők.

A Gödöllői Királyi Kastély Mama, nézd! elnevezésű programja ezt a hiányt szeretné pótolnia a Szépművészeti Múzeumban és a Vasarely Múzeumban tartott program sorozatok keretén belül. Kellemes hangulatú tárlatvezetésekre hívják azokat a szülőket, nagyszülőket akik egyévesnél kisebb gyermekükkel is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta élményeket. A szülőkhöz, elsődlegesen az édesanyákhoz szólnak egy olyan légkör megteremtésével, ahol nem feszélyez senkit az esetleges baba sírás. A kastély épület szárnyait és a parkot bemutató séták során megmutatják, hogy a művészet minden formája milyen sok, és rejtett szálon kötődhet a mai ember mindennapjaihoz.

A havi rendszerességgel, előre meghirdetett tárlatvezetések során, mindig más téma alapján ismerkedhetünk meg a kastély külső és belső tereivel, az itt élt történelmi szereplők mindennapjaival, családi életével.

Részvételi díj:

900 Ft/fő

Program időtartama:

45 - 60 perc (a babák türelmét figyelembe véve)

Következő időpont:

Augusztus 12. Téma: A Barokk Színház kulissza titkai.

Kastély kiállító tereinek adottságait figyelembe véve csak baba hordozóban lehet a picikkel együtt élvezni a túrát. Hordozó ingyenesen igényelhető a ruhatárban.

Külső helyszíneken babakocsi használható.

https://kiralyikastely.blogstar.hu/./pages/kiralyikastely/contents/blog/82327/pics/lead_800x600.jpg
Gödöllő,Gödöllői Királyi kastély,Grassalkovich-kastély,Kiállítás,Mama, nézd!,program
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?