Hűsítő júliusi akciókkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Izgalmas júliusi akcióval vár a Gödöllői Királyi Kastély, melynek részeként kedvezményesen látogatható a Királyi és főúri lovaskultúra című kiállítás, de emellett még az ajándékboltba is érdemes lesz benézni.

A Királyi és főúri lovaskultúra tárlat most mindössze 200 forintos egységáron nézhető meg, méghozzá tárlatvezetéssel együtt. A kiállítás helyszíne a Barokk istálló felett elhelyezkedő szobák, melyek mindegyike dekoratív, a 18. század második feléből származó falfestéssel díszített. A kiállítás koncepciójának összeállításában, a műtárgyak, fotók kiválasztásában a téma legkiválóbb hazai szakértői vettek részt. A nyolc helyiségben egy-egy külön témát (pl. A magyar huszártiszt, A magyar nemesi testőrség, Dámalovaglás, Főúri, királyi vadászatok) mutatnak be.

Az egyes szobákban a korabeli műtárgyakat modern technikai eszközök egészítik ki, olyan, szemüveg nélküli 3D-s monitorok, amelyeken az adott témához tartozó különböző ábrázolásokat láthatják az érdeklődők. 

A júliusi akció részeként a kiállítás mellett még az ajándékboltba is érdemes betérni, ugyanis kedvezményes áron vásárolhatjuk meg a Kedves Idám című leveleskönyvet, valamint Sisi hajcsatok is beszerezhetünk.

https://kiralyikastely.blogstar.hu/./pages/kiralyikastely/contents/blog/75443/pics/lead_800x600.jpg
akció,Gödöllő,Gödöllői Királyi kastély,Grassalkovich-kastély,Kiállítás,Királyi és főúri lovaskultúra,program
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?