Ibolyában gazdag tavaszköszöntő akciókkal vár a Gödöllői Királyi Kastély

Itt a jó idő, így végre kedvünkre válogathatunk a programokból, a Gödöllői Királyi Kastély pedig jó választás egy kis kikapcsolódásra, hiszien mindig tartogat valami izgalmas akciót.

A kastély áprilisi akciójának köszönhetően a Királyi és Főúri Lovaskultúra című kiállítás mindössze 200 forintos áron látogatható. A tárlat helyszíne a Barokk istálló felett elhelyezkedő szobák, melyek mindegyike dekoratív, a 18. század második feléből származó falfestéssel díszített. A kiállítás koncepciójának összeállításában, a műtárgyak, fotók kiválasztásában a téma legkiválóbb hazai szakértői vettek részt. A nyolc helyiségben egy-egy külön témát (pl. A magyar huszártiszt, A magyar nemesi testőrség, Dámalovaglás, Főúri, királyi vadászatok) mutatnak majd be.

Az egyes szobákban a korabeli műtárgyakat modern technikai eszközök egészítik ki, olyan, szemüveg nélküli 3D-s monitorok, amelyeken az adott témához tartozó különböző ábrázolásokat láthatják az érdeklődők.

Természetesen az ajándékbolt is kecsegtető ajánlattal várja a látogatókat: a hónapban Sissi kedvenc színének és illatának hódolva különféle minőségi ibolyás termékekből válogathatunk kedvező áron.

https://kiralyikastely.blogstar.hu/./pages/kiralyikastely/contents/blog/71080/pics/lead_800x600.jpg
akció,Gödöllő,Gödöllői Királyi kastély,Grassalkovich-kastély,Kiállítás,program
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?