Firenzei álom - olasz dalest a Gödöllői Királyi Kastélyban

Július 29-én kihagyhatatlan programmal várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, ugyanis vasárnap 19.30 órától Firenzei álom címmel egy olasz dalest helyszíne lesz a kastély díszudvara. 

„Firenzei álom” Extravagáns olasz dallamok Nápolytól Firenzéig, koncertmozaik az íves bel cantotól a nápolyi dalok és olasz filmzenék hangulatos világáig.

Preludio Trio - Giorgio Casciarri - operaénekes, tenor

M° Denis Biancucci - zongoraművész, zenei vezető

Gentjan Llukaci - hegedűművész előadásában.


Az olasz zeneirodalom remekeiből művészi igényességgel összeállított „crossover”- mozaik népszerű belcanto áriákat, varázslatos dél-olasz hangulatot árasztó, autentikus nápolyi- és más, ikonikus olasz dalkülönlegességeket kínál közönségének…

A műfajmozaik felcsendülő darabjait egyedülálló kompozícióvá a zeneművészek sziporkázó fantáziajátéka, legendás Oscar-, Golden Globe- és Grammy díjas olasz filmzene összeállítások hol megindító, hol izgalmasan virtuóz előadása fűzi. Giorgio Casciarri, a már fiatalon komoly karriert elért, nemzetközi pódiumokon - köztük a Milánói La Scala és a New York- i Metropolitan színpadán - operaszerepeiben sikert és elismerést kivívott nagyszerű tenor bravúros interpretációjával felejthetetlen élményt nyújt a koncert során.

A több kontinensen és Európa – szerte, így a magyar közönség előtt is ismert és rendkívül kedvelt, művész világban elismert Denis Biancucci zongoraművész és Gentjan Llukaci hegedűművész ezúttal is az együttzenélés örömét sugárzó csillogó játékával bűvöli el a közönséget és fantáziadús műfaji feldolgozásaival közreműködik a Trió-produkció nagyszerű tenor-frontmanje magával ragadó művészi alakításában.

További részletek a Gödöllői Királyi Kastély honlapján

https://kiralyikastely.blogstar.hu/./pages/kiralyikastely/contents/blog/56160/pics/lead_800x600.jpg
Firenzei álom,Gödöllő,Gödöllői Királyi kastély,program
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?